Home Flevoland Almere FC Dordrecht en Almere City door in de Play Offs

FC Dordrecht en Almere City door in de Play Offs

De laatste twee Eredivisie-plekken zijn de inzet van de Jupiler Play-Offs. Roda JC en Sparta Rotterdam strijden om handhaving tegen zes nog overgebleven clubs uit de Jupiler League.

In de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs wist FC Dordrecht zich spectaculair te herstellen van een 1-4 thuisnederlaag tegen SC Cambuur. Op bezoek in Friesland stond het bij rust 1-0 achter, maar kwam het na rust terug tot 1-4. Na strafschoppen werd een plek in de halve finales afgedwongen, waarin Sparta Rotterdam de tegenstander is.

Almere City FC versloeg MVV Maastricht in de eerste ronde. Na een 1-3 overwinning in Maastricht werd de return in Almere met 3-2 gewonnen. Roda JC is nu deze week de volgende horde op weg naar de Eredivisie.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding voor botsing hoogwerker Suurhoffbrug

De bestuurder van de auto die afgelopen nacht op de Suurhoffbrug in de Europoort tegen een…