Home Zuid-Holland Delft Delft – Gezocht – Overval avondwinkel Oostsingel

Delft – Gezocht – Overval avondwinkel Oostsingel

Bij een overval op een avondwinkel aan de Oostsingel op vrijdagavond 17 februari werden de twee medewerkers en ook een klant met een vuurwapen bedreigd.

De overvaller kwam om 23.45 uur de winkel binnen en eiste geld. Hij laadde het vuurwapen door. Een klant, die op het moment van de overval binnenkwam, werd ook bedreigd met het wapen en moest zijn geld afgeven. Een andere klant kwam net de winkel binnen op het moment dat de overvaller juist de zaak weer verliet. Beide mannen lieten geen gegevens achter, maar de recherche komt wel graag met hen in contact. 

Signalement
De verdachte is een blanke, of licht getinte man van ongeveer 1.85m lang. Hij droeg een groene, gewatteerde jas tot over de heupen, met een capuchon. In zijn linkermouw zit een gaatje waar wat vulling van zijn jas uitsteekt. Hij droeg een donkerblauwe Nike trainingsbroek, zwarte handschoenen, een zwarte sjaal en een zwarte muts. Hij is vermoedelijk na de overval weggereden op een scooter.

 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Mannen beschoten Haringpakkersstraat

Twee mannen van 22 en 28 jaar liepen maandagavond op de Haringspakkersstraat toen zij op h…