Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal uit telefoonwinkel Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal uit telefoonwinkel Den Haag

Twee mannen zien op zaterdagmiddag 4 maart kans om bij een telefoonwinkel in de Venestraat een iPhone te stelen. De camera registreerde hen.

Om ongeveer 14.10 uur  bekeken de twee mannen een telefoon in de winkel toen er plotseling een alarm af ging. Op het moment dat de medewerker even weg liep om het alarm te resetten, sloegen de twee toe. Ze wisten de iPhone te prepareren,met de bedoeling om hem even later, zonder het alarm af te laten gaan, te kunnen stelen en liepen hierna de winkel uit. Na een half uur kwamen ze weer terug, wachtten op een geschikt moment en namen toen de iPhone mee. Het  alarm ging niet af en de diefstal werd opgemerkt toen de twee verdachten de winkel al hadden verlaten. 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt twee mannen met openstaande straffen aan

Politieagenten van het EVA-team hielden dinsdag 19 juni een 40-jarige man aan in Noordwijk…