Home Utrecht Utrecht – Man met geweld beroofd, getuigen gezocht

Utrecht – Man met geweld beroofd, getuigen gezocht

Maandagavond 31 juli werd op de Maliebaan een man beroofd. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 19.45 uur liep een 52-jarige Utrechter op de Maliebaan toen hij aangesproken werd door een onbekende man die uit de Burgemeester Reigerstraat kwam aangelopen. De man duwde het slachtoffer en er ontstond een worsteling. Daarbij werd de Utrechter in zijn hand gestoken. Met buit ging de dader ervandoor. Het slachtoffer schakelde de politie in. In de omgeving zochten agenten en ook een Burgernetactie werd ingezet. De man werd niet gevonden.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De verdachte heeft een licht getint uiterlijk, is ongeveer 1.85 meter lang en droeg een blauwe broek en een donker blauwe jas/trui. Hij had een petje op. Getuigen die iets gezien hebben en/of andere informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Utrecht via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Op heterdaad aangehouden voor bedrijfsinbraak

Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag 17 maart rond 15.30 uur aangehouden in verband me…