Home Utrecht Utrecht – Fietser komt zwaar ten val bij aanrijding

Utrecht – Fietser komt zwaar ten val bij aanrijding

Op maandag 7 augustus vond op de Kanaalweg een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Eén van hen kwam zwaar ten val en raakte buiten kennis. Hij is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 16.45 uur kwamen beide betrokkenen elkaar tegemoet op het fietspad aan de Kanaalweg. Net voor de Balijebrug maakte één van hen een plotselinge beweging naar links en botste hij tegen de tegemoetkomende fietser aan. Deze man, een 61-jarige inwoner van Nieuwegein, kwam hierdoor te vallen en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer was enige tijd niet aanspreekbaar en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het tactisch Verkeersteam kwam ter plaatse voor het onderzoek.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tentoonstelling STAR WARS Identities vanaf 30 september in Utrecht

De tentoonstelling STAR WARS Identities komt naar Nederland! De exhibition hall naast Cine…