Home Utrecht Utrecht – Fietser komt zwaar ten val bij aanrijding

Utrecht – Fietser komt zwaar ten val bij aanrijding

Op maandag 7 augustus vond op de Kanaalweg een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Eén van hen kwam zwaar ten val en raakte buiten kennis. Hij is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 16.45 uur kwamen beide betrokkenen elkaar tegemoet op het fietspad aan de Kanaalweg. Net voor de Balijebrug maakte één van hen een plotselinge beweging naar links en botste hij tegen de tegemoetkomende fietser aan. Deze man, een 61-jarige inwoner van Nieuwegein, kwam hierdoor te vallen en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer was enige tijd niet aanspreekbaar en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het tactisch Verkeersteam kwam ter plaatse voor het onderzoek.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Op heterdaad aangehouden voor bedrijfsinbraak

Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag 17 maart rond 15.30 uur aangehouden in verband me…