Home Utrecht Utrecht – Getuigen van woninginbraak gezocht

Utrecht – Getuigen van woninginbraak gezocht

Eind mei is in de kelder van een woning ingebroken. Daarbij werd een aanzienlijk geldbedrag en twee magnums exclusieve wijnen gestolen. Aan deze zaak is op woensdag 5 juli aandacht besteed in het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.

Op vrijdagochtend 26 mei rond 04.30 uur ontdekken de bewoners van een woning aan de Bemuurde Weerd O.Z. dat er in hun kelder is ingebroken. De inbraak is hoogstwaarschijnlijk gepleegd tussen donderdagavond 22.30 uur en vrijdagochtend 04.30 uur. De inbrekers hebben kennelijk met een accuboor gaten in de kelderdeur geboord en vervolgens met een accudecoupeerzaag een paneel uit de deur gezaagd. De hele kelder is overhoop gehaald. Uit de kelder blijken een kussentas (tas waarin een kussen zit als hij wordt verkocht), een vierkante wijnmand, twee exclusieve wijnen en enkele koffieblikjes van het merk Illy met daarin een aanzienlijk geldbedrag te zijn gestolen.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Politie controleert 25 april extra op afleiding in het verkeer

Op woensdag 25 april controleert politie Midden-Nederland extra op het bellen of appen in …