Home Utrecht Utrecht – Politie zoekt getuigen babbeltruc

Utrecht – Politie zoekt getuigen babbeltruc

Dinsdag 23 mei is een ouder echtpaar slachtoffer geworden van een babbeltruc. De politie zoekt getuigen.

Die ochtend belde een man aan bij de woning van een ouder echtpaar in de Willem van Noortstraat in Utrecht. Hij deed zich voor als medewerker van een gasbedrijf. Hij vertelde dat er een gaslek in de buurt was en dat men snel het huis uit moest en waardevolle spullen mee moest nemen. De bewoonster deed een aantal spullen, een portemonnee en een geldbedrag, in een blauwe boodschappentas en zette deze klaar in de gang. Kort daarop bleek dat man en de tas verdwenen waren. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Getuigen van beschieting gezocht

In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 november werd geschoten op een pand aan de Nijver…