Home Utrecht Utrecht – Ramkraak benzinestation

Utrecht – Ramkraak benzinestation

In de nacht van zondag 7 mei op maandag 8 mei vond bij een benzinestation aan de Briljantlaan een ramkraak plaats. De politie zoekt getuigen.

Rond 04.30 uur kreeg de alarmcentrale een melding dat er werd ingebroken bij het tankstation. Ter plaatse bleek dat men met een auto de deuren van het pand had geforceerd en een hoeveelheid rookwaren had buitgemaakt. Uit het onderzoek is gebleken dat twee verdachten, geheel in het donker gekleed en gemaskerd, de shop annex tankstation zijn binnengegaan. Een derde verdachte heeft buiten in de auto staan wachten. De vluchtauto betreft vermoedelijk een Audi en was voorzien van valse kentekenplaten. De politie heeft een buurtonderzoek verricht en de camerabeelden veiliggesteld. Het onderzoek naar de verdachten wordt voortgezet.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht – Getuigen gezocht van man die uit auto springt

De politie zoekt getuigen van een incident, waarbij een man uit een rijdende auto is gespr…