Home Utrecht Utrecht – Beelden inbraak restaurant in Opsporing Verzocht

Utrecht – Beelden inbraak restaurant in Opsporing Verzocht

Dinsdag 2 mei laat Opsporing Verzocht beelden zien van een inbraak in restaurant Leen aan de Heuveloord.

Als medewerkers ’s ochtends 18 oktober in de zaak aankomen, zien ze dat er ingebroken is. Het bleek dat de kluis met enkele duizenden euro’s verdwenen is. De inbraak moet in de nacht van 17 op 18 oktober zijn gepleegd.

Camerabeelden
Van de inbraak zijn camerabeelden. Deze beelden werden al eerder getoond in het regionale opsporingsprogramma bureau Hengeveld. De leidde niet tot herkenning van de verdachte. Daarom worden de beelden, waar de dader goed op staat, dinsdag 2 mei getoond in Opsporing Verzocht.

Heeft u informatie over wie deze overval gepleegd heeft? Neemt u dan contact op met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Digitaal melden kan via onderstaand tipformulier.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 18 april om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogland – Hoogland Ierse afperser dankzij gouden tip herkend

In de uitzending van Bureau Hengeveld van 4 april werd aandacht besteed aan een vermoedeli…