Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie pakt auto inbreker dankzij alerte burger

Enschede – Politie pakt auto inbreker dankzij alerte burger

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 03.30 uur, een 43-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij wordt verdacht van diverse inbraken in auto’s. Hij werd door een getuige gezien op de Bruggemanlanden in Enschede. De getuige bedacht zich geen moment en belde direct de politie.

De melder had gezien dat de verdachte grote interesse had in geparkeerde auto’s. Aan alle portieren werd gevoeld en in de auto gekeken. Toen de verdachte net in een auto was gaan zitten werd hij door de agenten betrapt. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Politie zet het onderzoek vandaag voort

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Duo aangehouden voor mishandeling na aanrijding

Twee mannen van 22 en 40 jaar uit Zwolle werden op vrijdagavond 16 maart aangehouden op de…