Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Asociale motorrijders massaal op de bon

Amsterdam – Asociale motorrijders massaal op de bon

Circa 200 motorrijders, die zich zondagmiddag om en rond Amsterdam asociaal gedroegen bij een via Facebook georganiseerde motorrit, zullen de aankomende weken flinke boetes op de deurmat zien vallen. Ten minste drie motorrijders zullen een rijproef moeten ondergaan om hun rijbewijs te behouden.

Rond 13.00 uur verzamelden zich tussen de 900 tot 1000 motorrijders aan de Sloterweg. De via social media georganiseerde motorrit bracht met het mooie weer veel motorrijders op de been. Ondanks waarschuwingen van agenten van de Dienst Infra/Verkeerspolitie, negeerde een grote groep massaal de verkeersregels tijdens de motortour. In overleg met de officier van justitie is besloten om alle aso-rijders via kenteken te verbaliseren. Alle beschikbare Amsterdamse politiemotoreenheden werden hiervoor ingezet, evenals enkele onherkenbare politievoertuigen.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Thomas Dijks

Thomas is op 23 augustus 2017 voor het laatste gezien in Amsterdam. Thomas is 2 jaar, draa…