Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie onderzoekt gewelddadige diefstal van auto

Amsterdam – Politie onderzoekt gewelddadige diefstal van auto

De politie is een onderzoek gestart nadat op de Jacob van Lennepstraat, in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 juni, een auto op gewelddadige manier is gestolen. Twee personen raakten bij de overval gewond.

Rond 01.15 uur werden twee personen in de Jacob van Lennepstraat door mogelijk vijf of zes mannen overvallen. De slachtoffers zijn mishandeld waarna de belagers wegreden met de auto van de slachtoffers. Enige tijd later werd de auto brandend aangetroffen in de Willem de Zwijgerlaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Jesse Hardeman

Jesse is voor het laatst gezien in een café aan de Utrechtsestraat te Amsterdam. Hierna is…