Home Noord-Holland Amsterdam Driebergen – Opnieuw aanhoudingen voor leveren crypto-gsm’s aan onderwereld

Driebergen – Opnieuw aanhoudingen voor leveren crypto-gsm’s aan onderwereld

De politie heeft dinsdag 9 mei in het onderzoek 26Sassenheim vier verdachten aangehouden voor het leveren van versleutelde mobiele telefoons en diensten aan criminelen. Een 51-jarige man uit Huizen en een 66-jarige man uit Amsterdam zijn als hoofdverdachten ingesloten op verdenking van witwassen. Een 34-jarige man uit Amsterdam en een 24-jarige man uit Almere zijn eveneens aangehouden. Zij zouden de oudere mannen hebben geholpen.

Landelijke eenheid

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer – Dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag vond er op de Ned Benedictweg in Wormerveer een frontale aanrijding plaat…