Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Dodelijke aanvaring brug Ouderkerk

Amstelveen – Dodelijke aanvaring brug Ouderkerk

Dinsdagavond 13 mei heeft er een aanvaring plaatsgevonden tussen een vaartuig en de brug Ouderkerk over de Amstel. Bij deze aanvaring is één van de opvarenden overleden. De man die de boot bestuurder is aangehouden.

Omstreeks 17.00 uur vaart de boot op de Amstel in de richting van Uithoorn, komende uit de richting van Amsterdam. Als de boot onder de brug Ouderkerk door wil gaan, ontstaat er een botsing met de brug. Door deze botsing raakt een man is eerste instantie zwaargewond. Omstanders en toegesnelde politieagenten proberen hem te reanimeren, maar tevergeefs. De man, een 67-jarige man uit Oostenrijk, overlijdt aan boord van de boot. 

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Woonblok beschoten, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beschieting van een woonblok in de na…