Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Rijbewijs Alkmaarse ingevorderd

Alkmaar – Rijbewijs Alkmaarse ingevorderd

Een 25-jarige vrouw uit Alkmaar werd zaterdagochtend betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs kon zij ook direct inleveren.

De politie zag de Alkmaarse rond 05.00 uur rijden op een bromfiets op de Laat. De bestuurster viel op vanwege haar rijgedrag en de agenten besloten haar staande te houden. De vrouw moest een blaastest afnemen, echter lukte dit niet. Omdat agenten sterk het vermoeden dat zij daadwerkelijk onder invloed was van alcohol, namen zij haar mee naar het politiebureau. Hier werkte de vrouw mee aan de ademanalyse en blies zijn 710 ug/l. Na de invordering van haar rijbewijs, mocht de verdachte haar weg weer vervolgen. Met de benenwagen welteverstaan.
2017256124

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Getuigen gezocht van ruzie voorafgaand schietincident

Een 45-jarige man uit Alkmaar is vrijdagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt bij een schie…