Home Noord-Holland Wormerveer – Onder invloed op de snorfiets

Wormerveer – Onder invloed op de snorfiets

Op vrijdagmorgen omstreeks 02.00 uur zag de politie een snorfietser rijden over de Wandelweg in Wormerveer. De snorfietser viel op doordat hij de hele breedte van de weg nodig had doordat hij zo slingerde.

De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 465 ug/l. Voor de 26-jarige Zaandijker geldt een maximum van 220 ug/l. Hij blies ruim het dubbele van wat is toegestaan. De man kreeg direct een schikkingsvoorstel (boete) van 250 (tweehonderdvijftig) euro.

2017245587

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Aalsmeer – Amsterdam – Handgranaat Aalsmeer afkomstig uit Amsterdam

De politie heeft naar aanleiding van een melding van een handgranaat in de Duikerstraat in…