Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Snelheidscontrole

Hoofddorp – Snelheidscontrole

Op woensdagmorgen hield de politie een snelheidscontrole op de Hoofdweg in Hoofddorp. Tussen 08.00 en 12.00 uur passeerden 1482 voertuigen de controleplaats. Hier geldt een maximum snelheid van 50 km per uur.

In totaal reden 154 bestuurders te snel. Hierdoor komt het overtredingspercentage op 10 %. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km per uur, een gevaarlijke situatie omdat werd gecontroleerd bij een plaats waar veel sportende jeugd op de fiets oversteekt.

De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De berokken bestuurders krijgen een bekeuring thuisgestuurd.

2017229933

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Pizzabezorger beroofd: getuigen gezocht!

De politie is op zoek naar mensen die zondagavond getuige zijn geweest van een beroving op…