Home Noord-Holland Zaandam – Inbrekers aangehouden

Zaandam – Inbrekers aangehouden

De politie heeft zondagavond rond 22.00 uur twee verdachten aangehouden nadat zij in een woning aan de Poelenburg hadden ingebroken.

De agenten zien de twee Zaandammers (15 en 16 jaar oud) uit de woning wegrennen en gaan er achteraan. Een agent trekt tijdens de achtervolging een rugzak van een van de verdachten af. Hierin, bleek later, de opbrengst van de inbraak te zitten. De ene verdachte, de 16-jarige, werd aangehouden op de Zuidervaart en de ander in een tuin aan de Jaspersstraat. Een hondengeleider heeft daarna nog de omgeving doorzocht waarbij een jas met daarin een horloge wordt gevonden.  De spullen zijn in beslag genomen en onderzocht. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…