Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Gezocht – Veel waardevolle spullen gestolen bij inbraak in woning

Hilversum – Gezocht – Veel waardevolle spullen gestolen bij inbraak in woning

De bewoners van een huis aan de Kruidenmeent zijn bereid een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de gouden tip waardoor ze hun bij een inbraak gestolen waardevolle spullen terugkrijgen en de politie tot arrestatie kan overgaan. De politiie zoekt de nog nog onbekende verdachte of verdachten en de buit en vraagt om tips.

Het tv-programma Bureau NH van RTV NH besteedde op 7 juni 2017 aandacht aan deze zaak.

Het gebeurt zondagavond 30 april 2017. Er wordt ingebroken bij een woning aan de Kruidenmeent. De dief of dieven gaan er vandoor met veel waardevolle spullen, waaronder een geluidsinstallatie, een verzameling van 102 manchetknopen en een zilveren servies. Verschillende spullen hebben voor de bewoners grote emotionele waarde.

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugs in woning

Op dinsdagavond vond de politie een forse hoeveelheid drugs in een pand aan de Parkstraat …