Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man met vuurwapen aangehouden

Eindhoven – Man met vuurwapen aangehouden

De politie hield woensdagavond rond 19.00 uur een 35-jarige man uit Ravenstein aan op een parkeerplaats aan de Aalsterweg.

Surveillerende viel het op dat een groepje mannen zich daar erg verdacht gedroeg. Zij waren met een aantal auto’s en deze reden af en aan en de mannen leken onderling zaken te doen. Daarop besloten agenten de groep te controleren. Bij de 35-jarige man werd een vuurwapen aangetroffen. Dat is in beslag genomen voor verder onderzoek en de verdachte is in verzekering gesteld. Vervolgens werden ook de andere vier mannen aangehouden. Bij een verdere doorzoeking van de voertuigen werd echter niets meer aangetroffen. Daarop is het viertal heengezonden. 

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Automobilist vermoedelijk onder invloed van GHB

Een 38-jarige Tilburger is dinsdag 22 augustus 2017 omstreeks 19.10 uur op de Ringbaan Oos…