Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Te kort door de bocht

Halsteren – Te kort door de bocht

Op het Laageinde kwamen maandagavond 4 december 2017 rond 18.25 uur twee automobilisten met elkaar in botsing. Beide bestuurders raakten gewond en zijn voor controle per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Uit politieonderzoek is gebleken dat een 62-jarige man uit Steenbergen op de verkeerde weghelft reed en daarbij frontaal in botsing is gekomen met een 63-jarige automobiliste uit Steenbergen. Tegen de man uit Steenbergen wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege onvoldoende rechts houden (art. 5 Wegenverkeerswet). 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Afloop dodelijk ongeval N270

Gisteren vond er een zeer ernstig ongeval plaats op de Helmondsingel N270 in Helmond. Een …