Home Gelderland Nijmegen – Aangifte na mishandeling in weekend

Nijmegen – Aangifte na mishandeling in weekend

Op een artikel van De Gelderlander over een mishandeling in Nijmegen wordt veel gereageerd. Er klinkt verontwaardiging in de reacties door, omdat de slachtoffers niet direct aangifte konden doen. Graag leggen we uit wat wij doen in dit onderzoek. Vandaag wordt er in ieder geval aangifte opgenomen.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn we meteen naar de slachtoffers gegaan toen ze ons belden. We hebben hun verhaal aangehoord en aangeboden om meteen aangifte te doen. Omdat één van de slachtoffers nogal overstuur was, is in goed overleg samen besloten om de aangifte op een later moment te plannen. In tussentijd zijn we wel gestart met onderzoek: we hebben contact gehad met de eigenaren van camera’s in de buurt om beelden veilig te stellen.

In het telefonische contact daarna is geen afspraak voor een aangifte tot stand gekomen. Vanochtend hebben we opnieuw contact gehad en er is een afspraak gemaakt om vandaag aangifte te doen. Op basis van de aangifte en de camerabeelden bekijken we hoe het onderzoek verder loopt. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Aanhoudingen in politieonderzoek naar drugshandel

In een langer lopend rechercheonderzoek naar productie van en handel in drugs is de politi…