Home Noord-Brabant Tilburg – Gevaarlijke capriolen bromfietsster tijdens achtervolging

Tilburg – Gevaarlijke capriolen bromfietsster tijdens achtervolging

Een 21-jarige Tilburgse heeft zich zaterdagavond flink misdragen tijdens een achtervolging. Ze negeerde op haar bromfiets een stopteken van een motoragent en gaf hem tot twee keer toe een flinke duw op de momenten dat hij naast haar kwam rijden. Ook remde ze plotseling krachtig terwijl hij achter haar reed en reed ze een trottoir op waardoor voetgangers opzij moesten springen. Ze werd uiteindelijk op de Reeshofdijk aangehouden. Ze bleek geen rijbewijs te hebben. In haar tas werd bovendien een boksbeugel aangetroffen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Aanhoudingen in onderzoek naar witwassen

Het integraal afpakteam hield maandag 11 december op de Koestraat een 30-jarige man en een…