Home Limburg Venlo – Man ernstig gewond na ongeval

Venlo – Man ernstig gewond na ongeval

Bij een verkeersongeval op de Richardsweg is maandagmorgen een 40-jarige man uit Andijk ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde even na 10.30 uur toen het slachtoffer achter zijn vrachtauto bij de laadruimte stond om te laden.

Toen hij een van de laaddeuren open wilde maken reed een bestelbusje tegen de openstaande laaddeur waar het slachtoffer achter stond. De hulpdiensten werden direct gealarmeerd. Het slachtoffer is per traumahelikopter met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Identiteit tweede verdachte schietpartij Blerick

De identiteit van de tweede verdachte die vrijdag is aangehouden betreft een 43-jarige inw…