Home Gelderland Nijmegen – Cafetaria Hatert overvallen

Nijmegen – Cafetaria Hatert overvallen

Een tot dusver onbekende en gewapende man heeft woensdagavond cafetaria ‘Hatert’ aan de Zijpendaalstraat in Nijmegen overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

De dader kwam rond 21.20 uur de zaak binnen. Op dat moment waren er buiten een medewerkster verder geen klanten in de zaak. Onder dreiging van een vuurwapen werd een gering geldbedrag buitgemaakt waarna de dader er vandoor ging. Het zou gaan om een blanke man met een slank postuur van ongeveer 1.80 m lang die accentloos Nederlands sprak. Hij droeg een blauwe jas met capuchon en een donkere broek. Verder had de man een opvallend lang en smal gezicht. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zutphen-Arnhem – Gezocht – Pinnen met een gestolen pinpas

Op 29 oktober pint een onbekende man enkele duizenden euro’s van de rekening van een 77-ja…