Home Friesland Grou – Autoinbrekers dankzij oplettende getuige aangehouden

Grou – Autoinbrekers dankzij oplettende getuige aangehouden

De politie hield in de vroege dinsdagochtenduren twee verdachten van autoinbraak aan.

Het duo, 26 en 31 jaar oud en afkomstig uit Sneek, had kort daarvoor ingebroken in een aan de Allingawier geparkeerde bedrijfsbus. Dankzij een oplettende getuige kon de gealarmeerde politie de in een bestelbus rijdende inbrekers op de Leechlân staande houden en controleren. In de bus werden gereedschapskoffers aangetroffen die afkomstig waren uit de aan de Allingawier geparkeerde bedrijfsbus. De verdachten werden hierna aangehouden en ingesloten. De politie stelt een onderzoek in. 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Heerenveen – Gezocht – Bij inbraak keukenapparatuur gestolen

Op 28 februari omstreeks 02.00 uur werd er ingebroken in een bedrijf aan de Kuper in Heere…