Home Flevoland Almere Almere – Onderzoek naar lek gestoken banden Almere afgerond

Almere – Onderzoek naar lek gestoken banden Almere afgerond

In november 2017 werden bij een bedrijf aan de Trekweg in Almere meerdere autobanden lek gestoken. De recherche startte een onderzoek dat leidde naar een 27-jarige Amsterdammer.

Op 11 november kregen politieagenten in de avond een melding dat er meerdere autobanden waren lek gestoken op de parkeerplaats van een bedrijf op de Trekweg. In totaal bleek het te gaan om 34 autobanden die waren lek geprikt. Ondanks een zoekactie werd de verdachte niet op heterdaad aangehouden. Rechercheonderzoek leidde naar een 27-jarige verdachte die verhoord is voor deze vernielingen. Hij heeft een dagvaarding gekregen en zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor de rechter.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Overval op winkel

Op zaterdagmiddag 19 mei vond bij een winkel aan de Haagbeukweg een overval plaats. De onb…