Home Flevoland Almere Almere – Winkeldiefstal in Opsporing Verzocht

Almere – Winkeldiefstal in Opsporing Verzocht

Dinsdag 4 juli besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan twee winkeldiefstallen aan het Noordeinde. Beelden van een verdachte worden getoond.

Donderdag 29 en zaterdag 31 december 2016 werd in dezelfde winkel aan het Noordeinde parfum gestolen. Die donderdag lukte het de verdachte met de buit ervandoor te gaan. Zaterdag de 31e ging een andere klant achter de verdachte aan. Die liet vervolgens zijn buit achter op straat en ging ervandoor. In Opsporing Verzocht worden beelden van de verdachte getoond.  Herkent u de man? Belt u dan met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of meld het via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 4 juli om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Woning beschoten

In de Maandagstraat is een woning beschoten. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.…