Home Flevoland Lelystad – Scooterdieven betrapt

Lelystad – Scooterdieven betrapt

Op woensdag 12 juli werden twee verdachten aangehouden nadat ze hadden geprobeerd een scooter te stelen.

Rond 20.35 uur reed een agent tijdens zijn surveillance langs de fietsenstalling bij het treinstation op het Stationsplein, toen hij drie jongens bij een scooter zag staan. Bij het zien van de agent renden de jongens weg. De agent ging erachteraan en kon twee van hen, 16 en 17 jaar uit Zetten en Voorst, staande houden. De derde wist te vluchten. Na kort onderzoek ontstond sterk het vermoeden dat deze jongens de scooter wilden stelen, dus werden de twee aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De scooter werd in beslag genomen voor onderzoek en zal terug worden gegeven aan de eigenaar.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Politie rondt onderzoek computervredebreuk af

Op woensdag 21 februari jl. hield de politie een 33-jarige man uit Almere aan op verdenkin…