Home Flevoland Lelystad – Woninginbreker aangehouden

Lelystad – Woninginbreker aangehouden

Maandag, 19 juni, betrapte een bewoonster een inbreker in haar huis. Na een zoekactie werd een verdachte aangehouden.

De politie kreeg een melding van een overlopen woninginbreker op de Gors, die zou zijn weggerend richting de Atol. Op basis van een goed signalement van de bewoonster werd een zoekactie gestart. Toen de politie in de buurt kwam bij twee mannen, waarvan één voldeed aan het signalement, begon dit tweetal te rennen. Na een korte achtervolging kon de verdachte, een 19-jarige man uit Lelystad, die voldeed aan het signalement worden aangehouden ter hoogte van de Zandbank. De recherche heeft de zaak in behandeling.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Lelystad – Verdachten poging woninginbraak aangehouden

In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus kreeg de politie de melding dat er bij…