Home Zuid-Holland Zoetermeer Politie onderzoekt autobrand aan de P.C. Boutenshove

Politie onderzoekt autobrand aan de P.C. Boutenshove

De politie onderzoekt een autobrand aan de P.C. Boutenshove in Zoetermeer. In de nacht van dinsdag 30 april op woensdag 1 mei ontstond brand in een geparkeerde auto. Een naast deze auto geparkeerde personenauto raakte eveneens beschadigd. De politie onderzoekt de brand en is daarbij op zoek naar getuigen. Omstreeks 01.15 uur maakten buurtbewoners melding van de brand. Toen de brandweer de brand had geblust, bleek dat een andere geparkeerde auto ook beschadigd raakte. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Laad meer Zoetermeer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …