Home Zuid-Holland Zoetermeer Man (45) zwaargewond na aanrijding

Man (45) zwaargewond na aanrijding

De politie onderzoekt een aanrijding aan de Madame Curiesingel in Zoetermeer van woensdag rond 17.00 uur. Een 45-jarige man uit Zoetermeer raakte zwaargewond nadat hij werd aangereden door een nog onbekend voertuig. Het voertuig reed na de aanrijding door. De politie zoekt getuigen. Agenten ontvingen een melding van een onwel persoon bij een fietseroversteekplaats op de kruising Mahatma Gandhisingel met de Madame Curiesingel. Het slachtoffer was nauwelijks aanspreekbaar en is vervoerd naar het ziekenhuis. Op dat moment waren er geen getuigen op de kruising en kon niemand vertellen wat er was gebeurd. Pas later in het ziekenhuis kon het slachtoffer vertellen dat hij was aangereden.

De man fietste op een grijs/zwarte Gazelle Impala fiets. De fiets en het bijbehorend mandje waren beschadigd.

Laad meer Zoetermeer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …