Home Zuid-Holland Zoetermeer Woningoverval aan de H.M van Randwijkhove

Woningoverval aan de H.M van Randwijkhove

De politie onderzoekt een poging tot overval op de 65-jarige bewoonster van een woning aan de H.M. van Randwijkhove in Zoetermeer. Vermoedelijk drie verdachten overvielen woensdag rond 21.00 uur de vrouw in haar woning. Zij bedreigden de vrouw met een wapen. Toen de vrouw direct hard begon te gillen, renden de drie mannen meteen weg zonder dat er iets was weggenomen.

Van drie daders is bekend dat het om drie getinte vermoedelijk Noord Afrikaanse jongens in de leeftijd van ongeveer 17-22 jaar. Zij droegen zwarte kleding, met mogelijk een trui met opstaande kraag( col) en hadden op hun hoofd een muts met een embleem met daarin wit.

Verder is bekend dat die jongens zich mogelijk die middag al in de buurt hebben opgehouden. Er zijn volgens een getuige toen drie jongens gezien die redelijk overeenkomen met het signalement. De politie weet niet of het om dezelfde personen gaat.

 

Laad meer Zoetermeer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …