Home Zuid-Holland Zoetermeer Straatrovers aangehouden

Straatrovers aangehouden

Politieagenten hielden vrijdag 12 april om 21.30 uur vijf straatrovers aan in een woning op de Heijermanshove in Zoetermeer. Agenten kregen een melding dat een 14-jarige Zoetermeerder even daarvoor op de Nesciohove met geweld van zijn mobiele telefoon was beroofd. Onmiddellijk stelden agenten een onderzoek in de omgeving in. Dit onderzoek leverde informatie over de verblijfplaats van de verdachten op. In een woning op de Heijermamshove hielden agenten vier Zoetermeerders van 15, 16, 16 en 17 jaar en een Hagenaar van 18 jaar aan. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zitten nog vast.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …