Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer krijgt grote Primark-vestiging

Zoetermeer krijgt grote Primark-vestiging

In het najaar van 2013 opent modeketen Primark nog een nieuwe vestiging. Met een totaal van 3530 vierkante meter shopoppervlakte in het Stadshart in Zoetermeer is het de op twee na grootste vestiging van de Ierse discounter in Nederland. Primark is nog steeds ontzettend populair onder de shoppers, zo is gebleken uit eerdere winkelopeningen.

Als er een nieuwe Primark wordt  geopend in een winkelcentrum, dan is er een stijging te zien van bezoekersaantallen en omzet andere winkels in de omgeving. Voor de komst van Primark in het Stadshart in  Zoetermeer, is kosten nog moeite gespaard. Er zijn een aantal winkels, zoals de Brandstore en Esprit verplaatst en er is een leegstaand kantoorgebouw getransformeerd tot een nieuwe winkellocatie voor H&M.

Shoppingcentremanager Monique van Geemert zegt het volgende: “De komst van een internationaal bekende en populaire retailer als Primark maakt het aanbod van Stadshart Zoetermeer breder en aantrekkelijker voor consumenten, ook uit de regio. Consumenten hebben binnenkort in Zoetermeer nog meer keuze uit producten in alle verschillende prijscategorieën.”

Primark opende in 2008 een eerste vestiging in Nederland in Rotterdam (winkelcentrum Alexandrium), daarna volgden Hoofddorp, Zaandam en Almere. Er wordt gebouwd aan de grootste Primark filiaal in Eindhoven, er komt ook een filiaal in Den Haag en in het najaar van 2013 ook een vestiging in Stadshart Zoetermeer.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …