Home Zuid-Holland Vlaardingen Politie houdt zes minderjarigen aan voor vernieling

Politie houdt zes minderjarigen aan voor vernieling

Woensdagavond kwam bij de politie informatie binnen dat een aantal jongeren bezig was vernielingen te plegen bij een speelplaats aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen. De agenten hebben korte tijd zowel in burger als geüniformeerd toezicht gehouden rond die plek en om 20.00 uur zagen zij dat er een groepje van zes jongeren inderdaad vernielingen pleegde aan een stenen muurtje.

Alle zes (in de leeftijd van 14- en 15 jaar) zijn aangehouden en later die avond in overleg met het Openbaar Ministerie naar huis gestuurd. Zij werden door hun ouders bij het bureau opgehaald. Donderdagochtend hebben zij zich weer gemeld en vijf van hen kregen een HALT verwijzing en één een proces-verbaal.

Laad meer Vlaardingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…