Home Zuid-Holland Vlaardingen Drugs in beslag genomen bij horecacontrole Vlaardingen

Drugs in beslag genomen bij horecacontrole Vlaardingen

Bij een integrale horecacontrole in een horecagelegenheid aan de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen troffen agenten gebruikershoeveelheden drugs aan. Dit werd in beslag genomen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De afgelopen tijd ontving de politie meerdere klachten van omwonenden over mogelijke drugshandel in de horecagelegenheid. De politie verrichtte geruime tijd vooronderzoek en plande voor woensdagavond 3 april een controle. Deze horecacontrole werd uitgevoerd in samenwerking met Toezicht en Handhaving en Sociale Zaken van de gemeente Vlaardingen en de Belastingdienst.

Rond negen uur stapten agenten de gelegenheid binnen en zorgden ervoor dat er geen personen meer konden vertrekken. Alle aanwezigen, ruim 20 man in de leeftijd van 16 tot 38 jaar, werden gecontroleerd. Een drugshond werd ingezet om te zoeken naar sporen van drugs. Dit resulteerde in een in beslag name van gebruikershoeveelheden softdrugs. Hiervoor werd niemand aangehouden.

De Belastingdienst stelt een onderzoek in naar de boekhouding van het café. De eigenaar van de horecagelegenheid moet zich in een gesprek met de burgemeester verantwoorden over de naleving van zijn vergunning.

 

Laad meer Vlaardingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…