Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Weena-Zuid

Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Weena-Zuid

In de nacht van vrijdag op zaterdag 10 februari rond 04.00 uur is een pand aan het Weena-Zuid beschoten. De politie doet onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Agenten die na de melding ter plaatse kwamen, troffen in het pand meerdere kogelinslagen aan. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De recherche doet onderzoek naar het incident, door camerabeelden veilig te stellen, sporenonderzoek te verrichten en door met buurtbewoners en andere getuigen te spreken. Getuigen hebben een verdachte zien wegrennen. Hij zou zijn weggerend via de Karel Doormanstraat. 

U kunt ons helpen
Heeft u informatie over dit incident of (deurbel)camerabeelden van voor, tijdens of na het incident in de omgeving van Weena-Zuid? Dan komen wij graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…