Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man (62) overleden bij bedrijfsongeval Maasvlakte

Rotterdam – Man (62) overleden bij bedrijfsongeval Maasvlakte

Dinsdag 30 januari is een 62-jarige man uit Bergen op Zoom omgekomen bij een bedrijfsongeval op de Europaweg. Bij de aanrijding met een kleine graafmachine raakte de man levensbedreigend gewond. Hij overleed ter plekke.

Om 13:45 uur vond de aanrijding plaats. Hoe de aanrijding tussen de shovel en het slachtoffer kon gebeuren wordt onderzocht door Team Verkeer. Om dat goed in kaart te brengen en voor de zijn rechtsbescherming is de bestuurder van de shovel, een 56-jarige man uit Veenendaal, aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…