Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte (37) aangehouden voor steekincident in woning Rotterdam Charlois

Rotterdam – Verdachte (37) aangehouden voor steekincident in woning Rotterdam Charlois

Rond 00.30 uur vannacht kreeg de politie melding van een steekincident in een woning aan de Ellewoutsdijkstraat in Rotterdam Charlois. Hierbij raakte een 43-jarige vrouw gewond. Zij moest naar het ziekenhuis voor behandeling aan haar verwondingen. Een 37-jarige man die in de woning aanwezig was, werd aangehouden als verdachte.

In de nacht van vrijdag 26 januari op zaterdag 27 januari liep een ruzie in de woning aan de Ellewoutsdijkstraat uit de hand. Hierbij werd gestoken en raakte één vrouw gewond en moest naar het ziekenhuis. Een man die ook in de woning was werd aangehouden als verdachte. Het vermoedelijke steekwapen nam de politie in beslag voor onderzoek. Het onderzoek naar de toedracht loopt. Getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben en dit nog niet gemeld hebben bij de politie wordt gevraagd dit alsnog te doen. Dit kan via onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…