Home Zuid-Holland Rotterdam Eenheid Rotterdam – Drie explosies op verschillende plekken in eenheid Rotterdam

Eenheid Rotterdam – Drie explosies op verschillende plekken in eenheid Rotterdam

In de nacht van 24 op 25 januari hebben er drie verschillende explosies plaatsgevonden in eenheid Rotterdam. Twee van deze explosies vonden plaat in Rotterdam Zuid, een andere explosie vond even later plaats in Spijkenisse. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De inwoners van drie verschillende woningen werden in de nacht van 24 op 25 januari opgeschrikt door een harde knal. De eerste explosie vond plaats rond elf uur in de avond, bij een woning aan de Bramentuin in Rotterdam Zuid. Vervolgens vond er een kwartier later een explosie plaats bij de Amstenradehoek. Een uur later waren helaas ook bewoners van een woning aan de Linzaaddreef in Spijkenisse slachtoffer van een explosie bij hun voordeur. Bij alle drie explosies raakten er geen slachtoffers gewond en zijn de verdachten op de vlucht geslagen.

Getuigen gezocht

Net als bij alle explosies onderzoeken we of er een verband is tussen de drie incidenten.  Op dit moment doen we een buurtonderzoek en kijken we camerabeelden uit. Alle informatie over de incidenten is echter welkom. Heb je informatie over mogelijke verdachten, het incident zelf of misschien camerabeelden (bijvoorbeeld vanuit een ringdeurbel of op je mobiel), geef het dan door aan ons via de onderstaande opties.  

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…