Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vier verdachten aangehouden na melding van een vuurwapen 2e Carnissestraat

Rotterdam – Vier verdachten aangehouden na melding van een vuurwapen 2e Carnissestraat

Woensdagavond 17 januari zijn vier mannen (20, 18, 17 en 16 jaar) aangehouden aan de 2e Carnissestraat in Rotterdam naar aanleiding van een melding over een mogelijk vuurwapen. Er is vervolgens een onderzoek gestart en de betreffende woning is doorzocht. Hier werd een vuurwapen aangetroffen.

De vier mannen zijn aangehouden en zitten momenteel nog vast. Twee van hen komen uit Rotterdam (20 en 17 jaar) en twee van hen uit Maasluis (18 en 16 jaar). Het vuurwapen is in beslag genomen. Verder onderzoek volgt.

Bel het vuurwapentiplijn
Heb jij een tip over een vuurwapen? Bel dan met Team Criminele Inlichtingen (TCI). Deze afdeling gaat zeer vertrouwelijk om met de gegevens van de melder. De hoofdofficier van justitie bepaalt uiteindelijk of de tipgever met maximaal 750 euro wordt beloond. Rotterdammers kunnen vermoedens van vuurwapens melden via het telefoonnummer van de Vuurwapentiplijn 06 479 562 32.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…