Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen na explosie Buffelstraat

Rotterdam – Twee aanhoudingen na explosie Buffelstraat

Zaterdagavond rond 22.30 uur vond er een explosie plaats bij een woning aan de Buffelstraat. Kort daarna werd een 21-jarige man en een 14-jarige jongen aangehouden.

Foto: stockfoto politie

De bewoners waren thuis tijdens de explosie, maar raakten gelukkig niet gewond. De voorgevel van de woning was zwartgeblakerd na de explosie. Al snel bleek dat de verdachten waren weggereden in een auto. De vermoedelijke vluchtauto werd gelokaliseerd aan de Abraham van Rijckevorselweg en daar werden de twee inzittenden van de auto aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man en een 14-jarige jongen, beiden uit Ridderkerk. Ook de auto werd in beslag genomen voor onderzoek. Onderzoek naar de toedracht en betrokkenheid van de aangehouden verdachten is in volle gang

Heeft u informatie over of camerabeelden van deze explosie en heeft u nog niet met de politie gesproken, dan horen wij dat graag. Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…