Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 75000 euro en vuurwapen op zak

Rotterdam – 75000 euro en vuurwapen op zak

Op donderdagavond werd een automobilist gecontroleerd. Hij bleek een vuurwapen en een flink geldbedrag op zak te hebben.

Omstreeks 21:00 uur, controleerden agenten van het Flexibele Interventie Team van de Landelijke Eenheid een auto op de Tintstraat in Rotterdam. De man werd gecontroleerd omdat de agenten de man even daarvoor bij zijn auto hadden zien staan met een tas en steeds om zich heen keek.

De man weigerde in eerste instantie mee te werken aan de controle door in de auto te blijven zitten. Toen hij zag dat niet meewerken geen zin had gaf hij gelijk aan dat hij een vuurwapen bij zich had en stak zijn handen uit het raam. De 33-jarige man uit Utrecht werd direct aangehouden. Bij onderzoek in de auto kwam een doorgeladen vuurwapen en een rugzak tevoorschijn met hierin bundels met geld met een gezamenlijke waarde van maar liefst 75000 euro.

 

De man is ingesloten voor verhoor en onderzoek moet uitwijzen waar het geld van afkomstig is.

 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…