Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhoudingen na beroving bij metrostation Eendrachtsplein

Rotterdam – Aanhoudingen na beroving bij metrostation Eendrachtsplein

Op dinsdagavond rond 23.00 uur is een man onder bedreiging van een mes beroofd. Hij raakte daarbij ook gewond. Na onderzoek werden drie verdachten aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Foto: stockfoto politie

Tijdens de beroving bij het metrostation Eendrachtsplein aan de Wytemaweg is de telefoon en geld van het slachtoffer afhandig gemaakt. Hij raakte gewond door het mes en is aan zijn verwondingen behandeld. Agenten startten een onderzoek en konden met behulp van camerabeelden even later drie verdachten op de Van Oldenbarneveltstraat aanhouden. Het gaat om een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, 26-jarige man uit Ter Apel en een 22-jarige man uit Rotterdam. Er waren nog één of twee verdachten betrokken bij de beroving, dus meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…