Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 33-jarige Rotterdammer aangehouden voor bezit zwaar vuurwerk

Rotterdam – 33-jarige Rotterdammer aangehouden voor bezit zwaar vuurwerk

In de nacht van zaterdag op zondag 17 december rond 02.30 uur is een 33-jarige man uit Rotterdam op de Vierambachtsstraat aangehouden voor het bezitten van zwaar vuurwerk. Daarnaast werd er in de auto waarin de man reed een bivakmuts aangetroffen.

De man reed afgelopen nacht in een auto op de Vierambachtsstraat en trok de aandacht van surveillerende agenten door verdacht rijgedrag. Toen agenten de auto van de man controleerden, troffen zij zwaar vuurwerk en een bivakmuts in het voertuig aan. De 33-jarige Rotterdammer is aangehouden op verdenking van het bezitten van zwaar vuurwerk.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…