Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 26- jarige man zwaargewond bij steekincident Rotterdam

Rotterdam – 26- jarige man zwaargewond bij steekincident Rotterdam

In de vroege ochtend van zondag 17 december is een 26-jarige man uit Rotterdam zwaargewond geraakt bij een steekincident. Een 25-jarige man uit Rotterdam is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van het incident.

Bron afbeelding: Nieuws op Beeld
Iets voor 06.30 uur kwam een melding binnen van een steekincident. Toegesnelde hulpdiensten troffen op de Duikerstraat een zwaargewonde 26-jarige Rotterdammer aan met steekwonden. De man belaagde ambulancepersoneel, waarop agenten hun stroomstootwapen korte tijd op de verdachte hebben gericht. Uiteindelijk bleek het gebruiken van het stroomstootwapen niet nodig was om de man onder controle te krijgen. De man werd door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Korte tijd later kon een 25-jarige Rotterdammer worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Zijn rol bij het incident wordt onderzocht.

U kunt ons helpen
Uit onderzoek blijkt dat het incident begon in een woning aan de Hanrathstraat en dat het slachtoffer en de verdachte zich daarna hebben verplaatst naar de Duikerstraat via de Berlagestraat. Zowel de Duikerstraat als de Berlagestraat zijn afgesloten geweest, zodat de Forensische Opsporing zorgvuldig sporenonderzoek kon verrichten. Ondanks de aanhouding komen rechercheurs graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben rond 06.30 uur op of in de omgeving van de Hanrathstraat, Berlagestraat of Duikerstraat. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…