Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermiste Waliou Nassirou (14). Wij willen graag weten wie deze man is.

Op 8 oktober zou Waliou rond 10.00 uur vanuit Drachten naar Groningen of Leeuwarden zijn vertrokken. Sindsdien is hij niet meer gezien. Mogelijk is hij met het openbaar vervoer in de richting van Rotterdam vertrokken, waar ook met zijn pinpas is gepind door de man op de foto. Deze man hoeft niets met de vermissing te maken te hebben. Mogelijk gaat het om een vriend, familielid of kennis, dat is vooralsnog onbekend. Wij komen wel heel graag met hem in contact, omdat hij mogelijk meer weet over waar Waliou nu is en/of hoe het met hem gaat. De man pint op 8 oktober rond 15:55 uur met de pinpas van Waliou in Rotterdam, bij een pinautomaat aan de 1e Middellandstraat. We maken ons zorgen om het welzijn van Waliou, daarom kiezen we er nu voor om de foto van de pinnende man te delen.

Contact

Weet u wie de man op de foto is? Geef uw tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt. 

Weet u niet wie de man op de foto is, maar heeft u wel andere informatie over de vermissing van Waliou? Weet u waar Waliou nu is? Heeft u hem gezien rond Drachten, Groningen, of Leeuwarden? Of misschien wel in Rotterdam? Of heeft u anderzijds informatie over zijn vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Of laat een tip achter via het tipformulier op deze pagina: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2023/oktober/waliou-nassirou.html.

Update 30 november 2023

We weten nog steeds niet wie de man in Rotterdam is, die pint met de pinpas van de vermiste Waliou Nassirou. Vanavond tonen we de beelden daarom ook in het programma Bureau Rijmond. Iedere donderdagavond wordt het programma uitgezonden na het Rijnmond Nieuws rond 17.25 uur. De uitzending wordt ieder uur herhaald tot vrijdag 17.00 uur.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…