Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op de Molièreweg in Rotterdam, heeft op 28 november een vijfde verdachte aangehouden. Deze 22-jarige man uit Voorburg wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van de 71-jarige man, waardoor hij kwam te overlijden.

Eerder in de maand november hiel de politie al drie andere mannen aan. Op de avond van het incident werd een 53-jarige man direct aangehouden. Het onderzoek is afgelopen tijd volop doorgegaan. Op basis van vervolgonderzoek kon het onderzoeksteam onder leiding van het Openbaar Ministerie overgaan tot de vijf aanhoudingen.

Mishandeling

De mishandeling vond op woensdagavond 27 september rond 20:45 uur plaats op de Molièreweg in Rotterdam. Het 71-jarige slachtoffer overleed aan de verwondingen die hij opliep bij een mishandeling door meerdere personen. Hij werd hierbij ook gestoken. Ook zijn hond raakte gewond. Diezelfde avond hield de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam aan. Er werd direct een groot onderzoek gestart. Zo is er uitgebreid aandacht geweest voor de zaak in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. In de buurt spraken rechercheurs met de vele getuigen van het incident en onderzochten zij camerabeelden.

Vijf verdachten

De vijf verdachten in het onderzoek zitten allemaal vast. Het gaat om drie Rotterdammers van 53, 56 en 57 jaar, een 35-jarige man uit Den Haag en een 22-jarige man uit Voorburg. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…