Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij schietincident Ahoy

Rotterdam – Man gewond bij schietincident Ahoy

Bij een schietincident tijdens een feest in Ahoy is zondagochtend vroeg rond 04.30 uur een man gewond geraakt. Hij is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Twee Rotterdammers van 21 en 30 zijn aangehouden. Hun betrokkenheid en rol bij het incident worden onderzocht. Er is een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is en wie daarbij betrokken was. Heb je informatie of beelden die kunnen helpen bij het onderzoek, laat het weten via onderstaande manieren.

Het schietincident vond plaats tegen het einde van het feest. Er waren toen nog een paar duizend mensen aanwezig. 
De uitstroom van bezoekers verliep vervolgens grotendeels rustig, maar een man viel op het voorplein een agent aan. Na waarschuwingen werd hij getaserd. Hij kon toen worden aangehouden. Een andere man beledigde de aanwezige agenten, ook hij werd gearresteerd. Er lijkt geen link tussen deze verdachten en het schietincident dat eerder binnen plaatsvond.

Het onderzoek naar het schietincident is direct gestart. Sporen zijn veiliggesteld en er is met getuigen gesproken. Natuurlijk zijn meer getuigen welkom, net als beelden die misschien wel gemaakt zijn voor, tijdens of na het incident. Delen met ons kan ook anoniem via M. of via een vertrouwelijk gesprek met Team Criminele Inlichtingen (TCI). Niemand komt dan te weten van wie de informatie afkomstig is. 
Beelden kun je uploaden via het onderstaande formulier. 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…